HiusDesign

Millan HiusDesign avasi Suurpeltoon ensimmäisenä kampaamon vuonna 2015, vaikkakin itse yritys on palvellut asiakkaita jo vuodesta 2007.

Yrityshän ei ole mitään ilman ihmisiä, joka tässä tapauksessa tarkoittaa minua, Millaa. Olen valmistunut Omniasta parturi-kampaajaksi v. 2005, ja kampaajan ura on ollut pitkäaikainen haaveeni pikku tytöstä lähtien. Olen jatkanut vuosittaisten koulutusten merkeissä, jotta trendit ja osaaminen pysyy hallussa.


Keskeinen toiveeni aloittaessani yritystä oli, että ihmiset tulevat kampaamooni sen vuoksi, että tietävät, että saavansa juuri sellaiset hiukset kuin haluavat tai oikeastaan vielä paremmat kuin uskalsivat toivoa. Tässä olen mielestäni onnistunut hyvin (asiakkaiden hymy kertoo sen lähtiessä), mutta kannattaa vilkaista asiakasarviot Facebookista tai Google Mapsista, kun valitsee kampaamoa ensi kertaa.

Toki elämä ei ole pelkkää yrittämistä ja perheeseeni kuuluu kaksi vilkasta poikaa ja jackrusselinterrieri, sekä vähemmän vilkas puoliso. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että puheenaiheiden tarvitsee liittyä pelkästään koiriin tai lapsiin, vaan mielellään kuulen kuulumiset sinulta tai sitten voit halutessasi vain rentoutua ja vaikka lukaista uusimmat lehdet.